Föredrar världen i små doser

28.07.2019 kl. 11:15

Nu är det precis som ifjol. Jag vet inte om det är värre att vara utomhus eller inomhus. Svetten rinner i floder och luften är så varm att jag knappt kan andas (samtidigt som det så klart inte förekommer ens en liten antydan om åska). Det är knappt så en kort, varm dusch hjälper längre.

***

Folk lockas förstås ut av värmen och igår var det fullt med folk på Vårdberget. Att se allt folk ute påminner mig om mitt, ibland, dåliga samvete över att jag inte är ute och ”upplever världen”. Mitt problem är emellertid att jag snabbt blir trött av det och vill hem till lugnet. Jag upplever helst världen i små doser.

***

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast