Jag har det alltså

06.07.2019 kl. 21:15

I måndags fick jag slutligen ett besked som jag har väntat i ett helt år. Själva tanken att jag skulle kunna ha det här lades fram redan ifjol på våren av ett proffs och upprepades sedan på sommaren ifjol av ett annat proffs. Jag var avvisande till en början eftersom jag inte tyckte att något av tecknen stämde in på mig men efter att ha fått saken förklarad för mig ansåg jag att det var lika bra att få saken undersökt så att jag kan vara säker.

Jag skulle förstås ha föredragit få veta det här tidigare, helst för sisådär 15 år sedan, så det att jag blev tvungen att vänta nästan ett helt år på att bli undersökt betyder inte så mycket sist och slutligen även om det ju irriterar mig en aning nu när jag har facit på hand.

***

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast