Veckan som gick

29.06.2019 kl. 18:30

Veckan som gick har varit omväxlande. Som det ser ut nu kan saker och ting ta en radikal vändning i höst men många trådar hänger fortfarande löst jag tror inte på någonting ännu i det här skedet. Jag är fortfarande mentalt förberedd på katastrof precis som alltid.

Dagen efter fick jag en annan nyhet, en otrevlig sådan, från FPA.

***

Marknaderna är en trevlig omväxling men personligen tycker jag att jag inte får ut så mycket av dem då jag inte har råd med någonting.

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast