Inträdesproven som inte betydde något

10.06.2019 kl. 19:00

Förra veckan skrev jag för första gången sedan 2011 två inträdesprov. Tänk, jag skulle aldrig ha kunnat föreställa mig att jag skulle söka in till en högskola igen när jag skrev mitt senaste inträdesprov till V:stads universitet i juni 2011. Då såg jag inte längre framåt i tiden än ett halvår och jag gjorde det inte med någon större tillförsikt direkt.

 

De prov jag skrev den här gången betydde inte så mycket för jag vißte i samma sekund som jag lämnade in dem att jag inte kommer in, och det gör egentligen ingenting för jag skulle ändå inte ha haft råd att studera klart. Det hela var egentligen en helt onödig grej men jag hade inte alla fakta på bordet när jag sökte in.

***

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast