Kanske på väg

31.05.2019 kl. 19:30

Nu börjar det kännas som om saker och ting börjar röra sig i åtminstone någon riktning. Jag fick äntligen en undersökningstid. Det finns tre sjukhus i Åbo, men jag måste åka till Reso för att bli undersökt. Nåja, det går ju stadsbußar så jag behöver inte slösa pengar jag inte har på taxi.

 

Huruvida jag alls har någon framtid rent yrkesmäßigt är fortfarande oklart. Om några veckor vet jag.

***

Från i söndags när folk firade. Jag fick inga bra bilder av själva firandet.

***

Affe af Skriwfklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast