Ett steg på vägen

27.03.2019 kl. 20:00

Idag tog jag ett steg som mycket väl kan visa sig vara avgörande för resten av mitt liv. Det är en milstolpe i en proceß som har pågått sedan i höstas. Jag har rådbråkat mina små grå något enormt under de här månaderna eftersom jag har haft svårt att välja mellan två lika lockande alternativ. Nu har jag till sist nått fram till ett beslut som jag inte är helt nöjd med men omständigheterna är som de är.

***

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast