Det blir bara bättre

14.03.2019 kl. 15:15

Det är en sådan här torsdag igen. Vänstra skalmen på glasögonen gick sönder så där blev de i princip obrukliga. Mitt andra par hemmaglasögon saknar ena näskudden så dem kan jag inte heller gå ut med eftersom det ser så otroligt stolligt ut.

Jag har ett par glasögon som fortfarande är hela men eftersom de är mitt bästa par använder jag dem begränsat, det vill säga när jag träffar myndighetspersoner och sådant. Jag har inte längre något sämre par glasögon att ha när jag är ute så världen kommer att vara väldigt diffus ett tag framöver.

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast