Rastlös

12.03.2019 kl. 17:00

Jag kan inte minnas när jag upplevde en så här meningslös tillvaro senast. Ingenting händer. Jag blir inte ens av med tristeßen genom att läsa längre. De flesta vägarna ut ur det här ser deßutom mest ut att vara rent hypotetiska eftersom de jag har bett om besked är senfärdiga med att höra av sig.

Min remiß har jag inte heller hört någonting om. Vården i den här stan har minsann inte bråttom. Jag har deßutom fått veta att resultatet av undersökningen, som ännu inte har blivit av, är direkt avgörande för mina planer så jag har väldigt många anledningar att vara rastlös av all väntan.

***

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast