"Du måste ju vänja dig"

26.02.2019 kl. 19:00

Sådana kommentarer börjar bli rejält irriterande! Introversion är tyvärr inget man bara vänjer sig av med. Extraverter utgör majoriteten av världens befolkning och är således den statistiska normen och dominerar därför samhället, det förstår jag, men det vore bra om ni också förstod att ni inte är den enda upplagan av mänskligheten som finns och att ni inte per automatik är ett ideal som vi andra kommer att försöka uppnå.

Vi som inte är socialitetsknarkare av naturen kommer inte att bli socialitetsknarkare bara för att ni vill det, och det är av den enkla anledningen att vi inte kan. Det handlar inte bara om att ”vänja sig vid människor”.

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast