När man inte skriver ner sina idéer

24.02.2019 kl. 14:00

Det lönar sig att skriva ner de idéer man får. Inatt när jag gick och lade mig fick jag en idé till ett blogginlägg. Jag brydde mig inte om att skriva ner den eftersom jag antog att jag skulle komma ihåg den när jag vaknat. Det antagandet visade sig så klart vara helt felaktigt och jag kom inte alls ihåg den. Därför skriver jag den här svadan om hur jag glömde bort den där idén istället.

***

Jag bävar inför ett telefonsamtal som jag snart är tvungen att ringa.

***

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast