Inga bra alternativ

21.02.2019 kl. 17:45

Jag hade ett samtal idag med en person om det jag ämnar företa mig i en nära framtid. När vi gick igenom mina alternativ sade jag skämtsamt att jag bara har dåliga alternativ kvar. Den jag talade med höll med, och då slog det mig på ett sätt som det aldrig har gjort tidigare: Det finns verkligen bara dåliga alternativ kvar.

Allt snack om att det går att utbilda om sig var bara Pferdscheiße. Det går i teorin men inte i praktiken. Ännu en lögn som spricker med andra ord.

***

Jag vaknade med ont i halsen imorse. Andra ronden av influensan jag hade i januari, antar jag.

***

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast