Det obrytbara mönstret upprepas

12.02.2019 kl. 15:35

Ett tema som har upprepades om och om igen under 2018 var att diverse möjligheter som föreslogs mig visade sig vara långsökta och direkt orealistiska. Det är faktiskt lite anmärkningsvärt hur konsekvent det upprepades hela 2018. Nu börjar jag se det temat upprepas igen. Saken är den att det är först längre fram som kraschen kommer.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast