Frisk?

30.01.2019 kl. 21:10

Efter 1½ vecka börjar jag äntligen bli fri från den här djäkla influensan. Först idag börjar jag känna mig helt frisk. Näsan är öppen och halsen gör knappt ont längre.

Nu har jag en nerv i kläm eller något i bäckenet istället så vißa rörelser, som att stöda mig på ena benet när jag tar på mig byxorna, är uteslutna.

När det ena slutar börjar det andra. Får se hur länge det här håller på.

***

Det är nu under våren 2019 som jag kommer att bli tvungen att fatta ett beslut och bestämma mig för vilken riktning jag ska gå i. Det är ett svårt beslut eftersom båda mina alternativ är lika tänkbara och det val jag gör nu kommer att diktera resten av mitt liv. Jag måste bestämma mig nu för jag kan inte låta mer tid gå förlorad.

***

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast