En vecka senare

26.01.2019 kl. 19:00

Jag vet inte hur mycket varm mjölk jag har druckit under den här veckan men det är åtskilliga liter. Min soppåse är full av fullsnytna hushållspappersark, men nu är jag tillbaka där jag var för en vecka sedan. Då började det med halsont och nu är jag tillbaka där jag började, efter att ha gått igenom den rad otrevliga symtom som influensa brukar ha med sig. Nu har jag bara ont i halsen igen och den smärtan håller på att avta. Det är ganska underbart att kunna svälja igen utan att det gör ont.

Den här veckan har jag upptäckt hur mycket enklare hostmediciner och nässprej kan göra livet, för jag har nämligen inga av dem. Jag har inte haft något annat lindrande än värktabletter.

***

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast