En gammal vän på besök

22.01.2019 kl. 09:30

Det började i lördags med att jag fick ont i halsen. Det blev värre i söndags och igår hade jag ont i nästan varenda led, värk i nacken och knappt energi till någonting överhuvudtaget. Jag har med andra ord fått min gamle vän influensa på besök igen och den här gången är han nästan jobbigare än han någonsin har varit.

Min hittills jobbigaste influensa hade jag i augusti 2017 men den här är ganska äcklig den också. Jag kan inte vara någonstans där det är varmt (som till exempel min lägenhet) eftersom min kropp redan är varm nog av influensan så svetten rinner och det känns som det gjorde i somras av den infernaliska värmen. Jag kan inte vara någonstans där det är kallt eller svalt heller eftersom det gör mina andra symtom värre.

 

Man borde ju egentligen inte gå ut när man har influensa men eftersom jag bor ensam finns det ingen annan i hushållet som kan gå och handla när kylskåpet blir helt tomt. Jag var tvungen att gå ut igår och det var nätt och jämnt så jag orkade släpa mig tillbaka hem.

***

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast