Luftanfall!

10.01.2019 kl. 20:30

Jag blev angripen från luften idag, av en kråka. Jag skulle gå och handla när jag kände något tungt falla på min vänstra axel. Jag trodde först att det var en liten sten som någon hade kastat på mig men när jag tittade ner mot marken såg jag att det var en stor, torr brödbit. Sedan tittade jag runt mig för jag var fortfarande inställd på att någon kastade saker på mig, men när jag tittade uppåt såg jag en scen som hämtad ur en Hitchcockfilm: Det kryllade av kråkor överallt! Det fanns så många av dem att jag ställde mig under ett tak tills de försvann. Lyckligtvis blev det inte mer än en brödbit.

***

Mina gamla hörlurar slutade fungera igår. De här var sällsynt kortlivade, de klarade sig inte ens ett helt kalenderår. Å andra sidan kostade de bara 15 euro så jag ska kanske inte vänta mig någon särskilt långvarig hållbarhet.

***

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast