Hej 2019

03.01.2019 kl. 13:00

Så där. 2019 är nu några dygn gammalt. Det här året kan föra med sig en del förändringar men ingenting är spikat än.

***

Jag kom tillbaka till Åbo i mitten av förra veckan. Bußresan söderut var nästan lika outhärdlig som bußresan norrut, men bara nästan eftersom vi fick åka i en bekvämare buß och jag fick gångplats så jag hade mer plats att bre ut mig på. Det blir inga fler bußresor som varar i mer än tre timmar om jag kan undvika det.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast