Hej 2019

03.01.2019 kl. 13:00

Så där. 2019 är nu några dygn gammalt. Det här året kan föra med sig en del förändringar men ingenting är spikat än.

***

Jag kom tillbaka till Åbo i mitten av förra veckan. Bußresan söderut var nästan lika outhärdlig som bußresan norrut, men bara nästan eftersom vi fick åka i en bekvämare buß och jag fick gångplats så jag hade mer plats att bre ut mig på. Det blir inga fler bußresor som varar i mer än tre timmar om jag kan undvika det.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo, staden som en gång låg mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast