Aldrig mera buß (om jag själv får välja)

21.12.2018 kl. 23:05

Idag har jag lärt mig att jag inte ska åka buß om jag måste sitta i den i flera timmar. Bußresan på sex timmar var något av en plåga. Förutom att jag mådde illa under nästan hela resan var jag tvungen att sitta i en så galen ställning att jag fick ont i både svanskotan och korsryggen.

Jag vet inte hur jag gör nästa gång jag måste åka hit men buß blir det i alla fall inte. Tåg är ju dyrt så som mitt liv ser ut nu är tågresor uteslutna. Liftar man slutar det väl med att man blir rånad och dumpad någonstans.

***

Jag har inte läst någon ny skönlitteratur på flera år och nu i december har jag redan läst ett verk och nu håller jag på med den andra. Jag har länge velat läsa Inferno av Dan Brown och nu när jag ändå ska tillbringa julen i staden där jag alltid har långtråkigt tyckte jag att jag lika gärna kan paßa på att låna den.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast