Jag måste ha

19.12.2018 kl. 21:10

Jag måste ha min gamla hårddisk plockad ur datorn. Det börjar bli en besatthet hos mig nu. Det var så många program som blev otillgängliga, och som jag verkligen behöver, när den gamla datorn blev oanvändbar. Problemet är att det kostar några tiotals euro som jag egentligen inte har. Jag är så nära men ändå så långt borta.

Nåja, det kostar åtminstone bara några tior och inte flera hundra eller flera tusen euro.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast