Den långa veckan

13.12.2018 kl. 19:25

Jag har varit utan dator i en hel vecka, och det har varit en väldigt lång vecka. Min gamla dator gick sönder under en uppdatering på grund av ett litet mißtag från min sida. Den här veckan har minsann lärt mig en del om mig själv då jag inte har haft något internet att distrahera mig med. Jag har blivit påmind om mycket som jag har stuvat in i psykets mörkaste vrår och som jag också har försökt hålla där.

 

Hela den här veckan har varit en enda lång rad av nätter då jag knappt har kunnat sova. Jag blev tvungen att ta långa promenader mitt i natten för att kunna somna, igår var jag förutseende och tog en promenad strax innan jag gick och lade mig eftersom jag räknade med att det inte är någon vits att försöka somna annars. Först trodde jag att det beror på att jag är nätberoende men sedan slog det mig att jag ju brukar stå framför datorn. Jag var helt enkelt rastlös av att ha legat och läst dagarna i ända.

 

Under min datorlösa vecka upptäckte jag också världens härligaste radiokanal vars profil uteslutande går ut på att spela 90-talslåtar dagarna i ända.

 

Hela min årssammanfattning gick förlorad så nu måste jag skriva om alltihop och välja ut bilder en gång till. Eller, den är i praktiken förlorad tills vidare. Hårddisken är oskadd men jag kommer inte att ha råd att låta ta loß den på åtminstone ett år framöver.

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast