Ett år senare

25.11.2018 kl. 11:25

Idag har det gått ett år sedan jag flyttade hit, och hela det här året är att betrakta som totalt bortkastat. På många sätt står jag fortfarande i samma ruta som när jag skrev det här inlägget och det här inlägget. Med den lilla skillnaden att jag har gått in i långt fler återvändsgränder och jag har sett fler möjligheter kroßas än vad som var fallet för ett år sedan.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast