Dagens irritationsmoment

16.11.2018 kl. 13:16

Det här har irriterat mig i flera år men idag irriterade det mig i kubik: Folk som går med kundvagnar i affären och inte tittar efter var de går! Alltså seriöst! Tar du en kundvagn och går omkring med den ska du hålla koll på vart du går!

Jag vet inte hur många gånger det kom en person emot mig och vi var på kollisionskurs idag när jag handlade. Folk gick med sina kundvagnar och tittade åt alla håll utom åt det håll de var på väg mot. Ögonen och ansiktet var riktade åt ett helt annat håll och en halvsekund före krock upptäckte de att de helt hade blockerat min väg och var på väg att krocka med mig.

***

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast