Avstängd e-post

06.11.2018 kl. 18:05

Det hade helt gått mig förbi att det är Gustav Adolfsdagen/svenska dagen idag. Jag har haft så mycket annat att hålla reda på hela hösten att självaste hösten har flugit mig nästan helt förbi. Jag har konstant haft andra tankar som surrat runt i huvudet på mig.

***

Mitt e-postkonto vid ÅA stängdes ner igår så nu är en av de sista konkreta länkarna till min studietid borta. Nu är det bandet kapat i alla fall. Det lustiga är att de band bakåt som jag skär av inte ersätts av några band framåt.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast