Inget hotell trots allt

20.10.2018 kl. 22:15

Det är lördag kväll, och jag har tråkigt. När jag har tråkigt på lördagkvällar blir jag både sentimental och börjar tänka på hur tomt och innehållslöst jag tycker livet är numera. Hela 2018 har varit så här, ett slags jobbigt mellanår. Jag kommer i framtiden att titta tillbaka på 2018 och tycka att det är ett ännu mer bortkastat år än 2011 var.

Rastlöshet är icke sunt för människan, men med lite tur slipper jag snart vara rastlös.

***

Jag kommer inte att vara något hotell trots allt. Familjemedlemmarna hittade en annan inkvartering, men jag klagar inte. Jag får ju ha lägenheten för mig själv även de där dagarna. De kommer att komma här förbi hur som helst.

***

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast