Samtalet och ciabattan

04.10.2018 kl. 18:00

I måndags fick jag äntligen det där samtalet från FPA, och det mynnade ut i att jag ska få ett samtal från en annan instans så nu går jag här igen och väntar på att någon ska ta kontakt med mig.

***

Nu har jag hittat brödet i mitt liv: Ciabatta. Det bästa är att det finns att köpa billigt på Lidl, så billigt att det nästan inte lönar sig att köpa något annat bröd. I samband med detta har jag också upptäckt hur bra färskost smakar tillsammans med ciabatta.

***

Åbo håller på att förändras till oigenkännlighet. Jag har emellertid inga planer på att flytta härifrån så jag lär kunna hänga med i förändringarna.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (2)
Själv lever man på knäckebröd. Mest för att jag ogillar färskt bröd pga att jag kan äta otaliga mängder av det och det resulterar alltid i svullen mage och illamåenade.

Vad händer på Åbo torg ? Ser ju hemskt ut ????
ankfigur04.10.18 kl. 22:47
Jag har också knäckebröd men det blir ju enformigt i längden precis som knackkorv och fiskpinnar. │Salutorget genomgår en liten förvandling i samband med att någon har fått för sig att det ska byggas en underjordisk parkering där.
05.10.18 19:15
Jag utbildade mig inom våtden när inga jobbsökningar gav napp. Nu har jag arbete mera än jag klarar av att utföra. I en bransch som inte är "min". Men: ett jobb. Och med det så mycket mera.
Mme Marmelad22.01.19 kl. 05:33
Good for you. :) Själv har bestämt mig för att utbilda mig till något annat och nu är jag mitt uppe i att försöka bestämma mig för vilken utbildning jag ska välja.
22.01.19 10:18

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast