Samtalet och ciabattan

04.10.2018 kl. 18:00

I måndags fick jag äntligen det där samtalet från FPA, och det mynnade ut i att jag ska få ett samtal från en annan instans så nu går jag här igen och väntar på att någon ska ta kontakt med mig.

***

Nu har jag hittat brödet i mitt liv: Ciabatta. Det bästa är att det finns att köpa billigt på Lidl, så billigt att det nästan inte lönar sig att köpa något annat bröd. I samband med detta har jag också upptäckt hur bra färskost smakar tillsammans med ciabatta.

***

Åbo håller på att förändras till oigenkännlighet. Jag har emellertid inga planer på att flytta härifrån så jag lär kunna hänga med i förändringarna.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Själv lever man på knäckebröd. Mest för att jag ogillar färskt bröd pga att jag kan äta otaliga mängder av det och det resulterar alltid i svullen mage och illamåenade.

Vad händer på Åbo torg ? Ser ju hemskt ut ????
ankfigur04.10.18 kl. 22:47
Jag har också knäckebröd men det blir ju enformigt i längden precis som knackkorv och fiskpinnar. │Salutorget genomgår en liten förvandling i samband med att någon har fått för sig att det ska byggas en underjordisk parkering där.
05.10.18 19:15

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo, staden som en gång låg mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast