Inget samtal

30.09.2018 kl. 15:05

Ännu en djävla söndag. Jag har aldrig gillat söndagar. Under skoltiden symboliserade söndagar bara en tom mellandag mellan lördag och måndag. En mellandag som jag var tvungen att använda till att återanpaßa mig till den skolvecka som skulle börja på måndag.

Söndagarna har förstås tappat i betydelse sedan september 2017 i och med att hela veckan är som en enda lång söndag.

***

Som jag skrev i ett tidigare inlägg är allt som återstår nu bara att se hur allt jag äger förfaller utan att jag kan göra något åt det. Minneskortet till min kamera håller på att ge upp. Det börjar bli nästan omöjligt att få bilder ur det så jag vågar knappt använda det mer. Det är ingen idé att ta bilder som jag inte kan använda.

***

Jag har väntat på samtal från FPA i tre veckor nu. Det som gör mig mest förbannad är att ingen på den där inkompetenta myndigheten ens kan tala om varför samtalet dröjer. Man skulle ju tro att de var intreßerade av att ringa mig så fort som möjligt eftersom det var rehabilitering jag ville diskutera men tydligen är inte så viktigt att få arbetslösa i jobb.

***

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (1)
Hur kan hela veckan kännas som en lång söndag?
Lilian04.10.18 kl. 18:57
Om hela veckan är som en söndag känns den ju så.
05.10.18 19:19

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast