Det finns inga konsekvenser längre

27.09.2018 kl. 19:48

Jag försöker återuppliva min bloggvana men det går ganska trögt. Det kan förstås ha att göra med att jag inte har något nytt att berätta om någonting alls egentligen, eftersom inga konkreta förändringar har inträtt. De kommer att inträda heller.

Min dagbok består egentligen bara av notiser om vardagliga händelser och hur utan framtid jag är.

Samtidigt måste jag erkänna att den likgiltighet situationen har skapat hos mig länder mig viß glädje eftersom jag inte längre behöver ta hänsyn till folks gycklande. Jag behöver inte bry mig om folks löjliga regler, godtyckliga normer och konventioner. Det finns inget att hota mig med längre. Jag kan äntligen säga vad jag tycker och strunta i konsekvenserna, det finns inga konsekvenser.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast