En god nyhet, eller en enorm katastrof

06.07.2018 kl. 21:04

Jag fick en nyhet i förra veckan. Jag höll på att förbereda mig på de konsekvenser som den nyheten skulle ha fått när jag i förmiddags fick en annan nyhet, och nu måste jag förbereda mig på den istället. Många skulle säkert kalla det en god nyhet men jag har en obehaglig känsla av att jag håller på att marschera rakt in i en enorm katastrof.

***

Jag måste hitta något bättre ställe att ha de bilder jag bäddar in här på. Facebooklänkarna verkar gå sönder efter ett tag.

***

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast