Jag ger upp

22.05.2018 kl. 11:18

Jag orkar inte mer. Det spelar ingen roll hur många ansökningar jag skickar. Det spelar ingen roll hur många intervjuer jag går på. Jag får aldrig annat än ett nej.

Så nu ger jag upp. Jag ger upp! Jag tänker inte ens försöka längre, jag får bara hälsoproblem av det. Jag är inte ens intreßerad av att delta i det här skitsamhället mer. Ni får klara er utan mig. Jag kommer att hålla mig vid liv ännu en tid och den tiden kommer jag enbart att njuta av att jag är en black om foten för er. Jag önskar att jag kunde vara en större black om foten för er men det lidande det innebär för mig personligen anser jag inte att ni skenheliga, patologiska djävla lögnare är värda.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast