Sju år mot tre månader

Publicerad 08.04.2018 kl. 17:20

Det är anmärkningsvärt hur saker och ting kan hinna skifta på ett år. För ett år sedan såg livet så lovande ut. Jag hade för första gången på flera år ett sommarjobb. För en gångs skull var det också ett sommarjobb som jag faktiskt såg framemot, ett jobb i den bransch jag har utbildat mig för, och det tillät mig att se någonting annat än det jag alltid hade sett fram till deß. Jag dristade mig till och med till att inbilla mig att jag faktiskt har en framtid.

Sju års studier mot tre månaders jobb. Vißt låter det som en riktigt bra bytesaffär.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Åbo är den stad som ligger mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast