Något muntrare

05.04.2018 kl. 17:55

Jag var ju lite dyster i förra inlägget och så nu ska jag ta upp något muntrare. Jag har länge funderat på att pröva på att använda champinjoner i min kycklingsås och nu gjorde jag till slut slag i saken. Det smakade ganska okej. Jag kommer förmodligen att använda champinjoner fler gånger.

***

Jag väntar på ett viktigt besked men inte ens den myndighet som är inblandad verkar veta någonting. Det verkar inte särskilt profeßionellt skött.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (2)
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Visste du att champinjoner är som spenat, att man inte ska äta det fler än 2x i veckan ? Jag som är ett stor fan av champinjoner blev ganska besviken. Som vegan är svamp ett mycket bra protein källa.
ankfigur08.04.18 kl. 18:03
Men det är då själve fan! │ Smakar det gott får man inte äta mycket av det. Man lärde ju sig den regeln när man var liten
09.04.18 13:33
Ser gott ut! :)
Lisan04.06.18 kl. 21:49
Det är det också, och det är inte särskilt svårt att tillreda.
07.06.18 13:24

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast