Något muntrare

05.04.2018 kl. 17:55

Jag var ju lite dyster i förra inlägget och så nu ska jag ta upp något muntrare. Jag har länge funderat på att pröva på att använda champinjoner i min kycklingsås och nu gjorde jag till slut slag i saken. Det smakade ganska okej. Jag kommer förmodligen att använda champinjoner fler gånger.

***

Jag väntar på ett viktigt besked men inte ens den myndighet som är inblandad verkar veta någonting. Det verkar inte särskilt profeßionellt skött.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (2)
Visste du att champinjoner är som spenat, att man inte ska äta det fler än 2x i veckan ? Jag som är ett stor fan av champinjoner blev ganska besviken. Som vegan är svamp ett mycket bra protein källa.
ankfigur08.04.18 kl. 18:03
Men det är då själve fan! │ Smakar det gott får man inte äta mycket av det. Man lärde ju sig den regeln när man var liten
09.04.18 13:33
Ser gott ut! :)
Lisan04.06.18 kl. 21:49
Det är det också, och det är inte särskilt svårt att tillreda.
07.06.18 13:24

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast