Trött på människor

27.03.2018 kl. 09:52

Jag brukar säga att jag är trött på människor och jag står för det fortfarande. Människor är helt omöjliga att prata med för de är helt oemottagliga för saker som går emot deras åsikter och uppfattningar. De slår ifrån sig direkt.

Det är totalt meningslöst att säga något om verkligheten som den är för folk avfärdar det direkt om det innebär att de skulle bli tvungna att erkänna för sig själva att livet inte är någon djävla Disneyfilm med regnbågar och rosa enhörningar. Då föredrar de att gå med skygglapparna på.

Det riktigt ironiska är att folk, samtidigt som de gör sig själva omöjliga att prata med, tror att allt löser sig genom att man låter munlädret fladdra.

Affe af Skrifwklaada

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast