Ännu mera ironi

21.03.2018 kl. 13:30

Ironin bara fortsätter. Det här är om möjligt ännu ironiskare än sist. (Jag fick förresten ett svar från dem, nekande så klart.)

Jag hade glömt att kolla mitt gamla abo.fi-konto ett tag så jag loggade in där idag för att kolla om det hade dumpit in något intreßant e-postmeddelande, vilket det faktiskt hade gjort. Jag såg ett meddelande där det redan i rubriken stod att YLE söker en översättare så jag klickade fram meddelandet direkt. Där fanns det en länk till ansökningsblanketten, som så klart var stängd. Ansökningstiden hade gått ut.

Ännu en gång går ett jobb jag är utbildad för mig förbi. Nu är livet bara ren sadism.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo, staden som en gång låg mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast