Jaha

14.03.2018 kl. 13:05

Jag tror det börjar bli dags att acceptera att även det här jobbet kommer att gå mig förbi nu.

Posten har förmodligen slarvat bort mig magisterbetyg vilket betyder att jag inte kommer att få ett nytt förrän långt efter att ansökningstiden till det där jobbet har gått ut. (Så klart skulle morsan låta sig övertalas till att skicka det till någon av postens djävla lådor. Vi vet ju alla hur det systemet fungerar.)

Det mest ironiska är att det här ju är ett jobb jag faktiskt är utbildad för, och så klart ska det dyka upp ett så här löjligt hinder. Det är ironiskt att det fan alltid är så här det går. Det är alltid någon liten skitdetalj som kommer ivägen. Men, ”ge inte upp”, som alla naividioter brukar slänga ur sig.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast