En oroväckande likhet

Publicerad 12.03.2018 kl. 18:11

Jag skrev ett blogginlägg för ett tag sedan om lite tankar i anslutning till farsans situation jag hade när jag var liten.

Jag upptäckte ännu en oroväckande likhet mellan mig och farsan. Farsan var i samma ålder som jag är nu då han blev slutgiltigt arbetslös. Han föll slutgiltigt utanför när han var i den ålder jag är i nu. Jag har tidigare märkt att historien går i cirklar, och det här bidrar bara till att göra mig ännu mer övertygad.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Åbo är den stad som ligger mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd språkfantast, som en gång hyste en dröm om att bli översättare, och amatörfotograf med stort intresse för historia, även om blicken är riktad framåt. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen och är allmänt språkpassionerad.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

 

Steph

Strofens funderingar