Ja, jag ser ironin

22.02.2018 kl. 21:25

Förra veckan tipsades jag om det här.

Jag erkänner att ironin i det hela inte går mig förbi. Jag hade ju bestämt mig för att inte försöka ta mig in i branschen överhuvudtaget. Jag hade helt inställt mig på att aldrig mer jobba i branschen, att min praktik sommaren 2017 bara skulle vara en engångsgrej.

Sommaren 2017 kan förstås fortfarande bara bli en engångsgrej då jag knappast kommer att bli vald till tjänsten eftersom jag inte kan flytta till Helsingfors så det bär ingen egentlig betydelse sist och slutligen. Man skulle ju tro att det går att jobba var som helst med detta, men nej nej.

Frågan är främst hur jag gör med intervjun. (Ja, de kommer att be mig komma på intervju. De kan inte ignorera mig när jag har min praktik sommaren 2017 i bagaget.) Jag har inte råd att åka till Helsingfors för att gå på intervjun.

Tillägg: Jag fick så klart ett nej.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast