Det blir nog inte av

12.01.2018 kl. 14:55

Den där utbildningen kan komma att ryka i alla fall. Jag har inte råd med resorna, även med stödet jag skulle få, och deßutom har jag inte råd att skaffa bil vilket är ett slags krav för att man ska kunna gå den. Harmt.

Tillägg 15:45 Efter ett samtal till en av kontaktpersonerna fick jag veta att det kan gå trots att jag inte har en egen bil. Jag söker in dit!

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Bosatt i Åbo, staden som en gång låg mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd. Amatörfotograf med stort intresse för historia. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

Steph

Strofens funderingar

 

Gillade podcaster:

Sveriges Radio

Konflikt
Vetandets värld
Filosofiska rummet
P3 Dokumentär
 
YLE
Ted & Kaj
Tiedeykkönen
 
BBC
The Inquiry
The Why Factor

 

Andra
Astronomycast