Det blir nog inte av

Publicerad 12.01.2018 kl. 14:55

Den där utbildningen kan komma att ryka i alla fall. Jag har inte råd med resorna, även med stödet jag skulle få, och deßutom har jag inte råd att skaffa bil vilket är ett slags krav för att man ska kunna gå den. Harmt.

Tillägg 15:45 Efter ett samtal till en av kontaktpersonerna fick jag veta att det kan gå trots att jag inte har en egen bil. Jag söker in dit!

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Åbo är den stad som ligger mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd språkfantast, som en gång hyste en dröm om att bli översättare, och amatörfotograf med stort intresse för historia, även om blicken är riktad framåt. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen och är allmänt språkpassionerad.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

 

Steph

Strofens funderingar