Nu räcker det

Publicerad 05.12.2017 kl. 15:00

Jaha. Ännu ett nej, med samma djävla motivering.

Nu räcker det. Nu har jag fått nog. Nu lägger jag ner. Nu slutar jag bry mig. Det är lika bra att sluta inbilla sig att jag kommer att släppas in.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Åbo är den stad som ligger mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd språkfantast, som en gång hyste en dröm om att bli översättare, och amatörfotograf med stort intresse för historia, även om blicken är riktad framåt. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen och är allmänt språkpassionerad.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

 

Steph

Strofens funderingar