Halvvägs genom november, 1½ månad kvar av 2017

Publicerad 14.11.2017 kl. 16:14

Det är redan halvvägs genom november, och det är bara 1½ månad kvar av 2017.

Det är inte långt kvar till flytten heller. Det är inte långt till ett slutgiltigt brytningsskede i mitt liv. Ett brytningsskede som det inte finns någon återvändo från. När flytten väl har skett finns det ingen väg tillbaka Då sitter jag där jag sitter på gott och ont, på liv och död.

Jag kan fortfarande inte skaka av mig den där känslan jag skrev om i förra inlägget. Samtidigt finns det en bra anledning att hävda att jag har gjort allt rätt.

Jag har en ansökan om bostadsbidrag inne och jag ser ingen anledning till att den skulle avslås. Jag är anmäld som arbetslös arbetssökande så jag har åtminstone i teorin rätt till arbetslöshetsstöd, eller vad det nu kallas, jag har aldrig varit särskilt väl bevandrad i stöddjungeln. Jag var på en arbetsintervju för en vecka sedan, och jag ska på en till när jag har flyttat, så vår myndighet för kontroll av arbetslösa borde inte sätta sig på tvären heller eftersom jag ju bevisligen försöker.

Affe af Skrifwklaada
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Affe af Skrifwklaada här, en ganska vanlig avvikare. Åbo är den stad som ligger mitt hjärta närmast. Humorälskande och allmänt filosofiskt lagd språkfantast, som en gång hyste en dröm om att bli översättare, och amatörfotograf med stort intresse för historia, även om blicken är riktad framåt. Jag har en viss förkärlek för typsnitt med seriffer men vägrar skriva annat än skrivstil/skönskrift/kalligrafi när jag har en penna i handen och är allmänt språkpassionerad.

 

Till mina passioner hör (förutom språk) fotografering, skrivande och läsande. En simtur tar jag mig också gärna om jag hinner.

Bloggar jag läser med jämna och ojämna mellanrum:

 

Ankfiguren

Anne Hietanen

Banankokaren

Dagdrivare

Håkan

Lustmord

Sicket liv (Åsa)

 

Steph

Strofens funderingar